Huidtherapie Midden-Limburg

Huidtherapie Midden-Limburg

Bij Huidtherapie Midden-Limburg kunt u terecht voor de behandeling van diverse huidproblemen. De huidtherapeuten van Huidtherapie Midden-Limburg zijn o.a. gespecialiseerd in oedeemtherapie, wondzorg, littekentherapie, acnebehandeling, camouflage en lasertherapie. We lichten een aantal specialismen kort toe.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie richt zich op het verminderen en stabiliseren van een vochtophoping en het laten afnemen van de klachten die hiermee samen gaan.

Littekentherapie

Littekens die ontstaan zijn na een ongeval, operatie of brandwonden kunnen vaak klachten veroorzaken zoals pijn, jeuk en verkleving van het litteken aan het onderliggende weefsel. Door middel van littekenmassage kan het litteken versoepeld worden waardoor de klachten geheel of gedeeltelijk opgeheven kunnen worden.

Acnebehandeling

Acne is een ontsteking van talgklieren in de huid, één van de meest voorkomende huidproblemen. De behandelmogelijkheden bestaan uit dieptereiniging, peelings, microdermabrasie. Micro-needling wordt toegepast bij acnelittekens.

Lasertherapie

Ongewenste haargroei kan permanent worden verwijderd. Tevens kunnen pigmentvlekjes en kleine vaatjes met laser worden behandeld.

Lees meer over ons Ga naar de website van Huidtherapie Midden-Limburg

Bereken uw route naar Huidtherapie Midden-Limburg Echt

sluit Vul in onderstaand veld uw vertrekadres of -postcode in en klik op de button om de route naar uw zorgspecialist te berekenen.

Alle vestigingen van Huidtherapie Midden-Limburg

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie