FYSIO+

FYSIO+

FYSIO+ Maasbracht / Roermond

Heeft u klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat? Dan kunt u terecht bij de fysiotherapeuten van FYSIO+ in Maasbracht en Roermond. Zij staan klaar om u te onderzoeken, begeleiden, adviseren en behandelen. Van zuigelingen tot jonge kinderen en van sporters tot ouderen: het team van FYSIO+ heeft veel ervaring en expertise met de behandeling van deze uiteenlopende groepen.

De kracht van FYSIO+?

Die ligt in het (op maat) optimaliseren en stimuleren van uw functioneren in relatie tot uw lichaamshouding en bewegen. Wij hebben hiervoor de nodige specialisten in huis op het gebied van kinder-, manuele-, bekken-, oedeem- en sporttherapie, shockwave therapie, McKenzie-therapie en CranioSacraal-therapie. Na (of naast) de fysiotherapeutische zorg heeft u de mogelijkheid om op zelfstandige basis of onder begeleiding van onze fysiotherapeuten te starten met FYSIO+fitness, nordic walking, sportief wandelen en running-therapie.

Lees meer over ons Ga naar de website van FYSIO+

Bereken uw route naar FYSIO+ Maasbracht

sluit Vul in onderstaand veld uw vertrekadres of -postcode in en klik op de button om de route naar uw zorgspecialist te berekenen.

Alle vestigingen van FYSIO+

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie