Foot-vision Podotherapie

Foot-vision Podotherapie

Foot-vision Podotherapie is in 2008 in Maasbracht van start gegaan, maar houdt inmiddels ook praktijk in Echt, Baexem, Geleen en Heerlen. Dagelijks behandelen de podotherapeuten diverse voetklachten bij volwassenen en kinderen: van een ingegroeide nagel tot hielspoor. Heeft u voetklachten of klachten aan uw knieën, heupen en/of rug? Die klachten kunnen voortkomen uit een verkeerde stand van de voeten. Je ziet die klachten vaak weer verdwijnen als de voeten in een juiste stand bewegen, bijvoorbeeld met behulp van steunzolen. Via een 3D-scan meet Foot-vision uw voeten heel precies op, waarna bij u op maat gemaakte steunzolen worden aangemeten.

Podotherapie voor diabetespatiënten
Ook als diabetespatiënt kunt u gebaat zijn bij podotherapie. Diabetespatiënten kunnen als gevolg van diabetes vaak neuropathie aan de voeten ontwikkelen, waardoor gevoelloze voeten ontstaan. Met als gevolg een grotere kans op wondjes of ontstekingen aan de voeten die je niet voelt. Deze wondjes genezen vaak slecht door de diabetes in combinatie met slechte bloedvaten die zorgen voor een minder goede doorbloeding van de voeten. Diabetespatiënten worden vaak preventief behandeld, zodat wondjes aan de voeten kunnen worden voorkomen.

 

 

 

Lees meer over ons Ga naar de website van Foot-vision Podotherapie

Bereken uw route naar Foot-vision Podotherapie Maasbracht

sluit Vul in onderstaand veld uw vertrekadres of -postcode in en klik op de button om de route naar uw zorgspecialist te berekenen.

Alle vestigingen van Foot-vision Podotherapie

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie