Beter&Co

Beter&Co is een samenwerkingsverband waarin de beste zorgspecialisten uit de gemeente Maasgouw intensief met elkaar samenwerken. Het doel? “Onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. En ook nog binnen de kortst mogelijke tijd”, vertellen mede-initiatiefnemers Karin Gielen (Ergotherapie Midden-Limburg) en Jos Boderie (FYSIO+).

Beter & Co: de beste zorgspecialisten van Maasgouw,
samen werkend aan de beste zorg voor u

De naam Beter&Co is nieuw, de samenwerking tussen de aangesloten zorgspecialisten eigenlijk niet. Karin Gielen: “We werken achter de schermen natuurlijk al heel lang met elkaar samen. Maar we vinden het belangrijk dat die samenwerking nu concreet een naam krijgt en bij iedereen bekend wordt.” “Voor bestaande cliënten verandert er vanzelfsprekend niks”, zegt Jos Boderie. “Maar het is goed dat ze weten dat een heel team van zorgspecialisten voor ze klaar staat als dat nodig is.”

Kwaliteitsgarantie
Karin Gielen: “De zorgspecialisten van Beter&Co kennen elkaar, weten wat ze aan elkaar hebben en zijn overtuigd van elkaars kwaliteiten. Ook de contacten met de huisartsen en andere specialisten zijn zeer goed te noemen. Je moet Beter&Co dan ook echt zien als een kwaliteitsgarantie. ”

De cliënt centraal
Beter&Co heeft geen centrale locatie of fysiek loket. Jos Boderie: “We werken op de verschillende locaties van onze zorgspecialisten en indien nodig bij de cliënt thuis. Dat werkt efficiënt, prettig en snel.” Karin Gielen besluit: “We maken waar nodig gebruik van elkaars kennis en faciliteiten. Zo versterken we elkaar en leren we ook van elkaar. Dat allemaal in het belang van onze cliënten.  Daar doen we het voor. Dat is de essentie van Beter&Co.”

De volgende zorgspecialisten werken voor u samen in Beter&Co: Ergotherapie Midden-Limburg, FYSIO+, Huidtherapie Midden-Limburg, Praktijk voor Logopedie en Dyslexie Maasbracht, Foot-Vision Podotherapie, Eyecentre Maasbracht-Nederweert.

 

Specialisten

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie