Ergotherapie Midden-Limburg

Ergotherapie Midden-Limburg

Ergotherapie voor ouderen, volwassenen en kinderen 

De ergotherapeuten van Ergotherapie Midden-Limburg kunnen u helpen bij uw dagelijkse handelingen en activiteiten op het gebied van wonen (bijvoorbeeld knopen dichtmaken, sokken aantrekken, snijden en schillen, openen van blikken en potjes, bezoeken van supermarkt en apotheek), werken (huishoudelijke werkzaamheden, betaald/onbetaald werk, schoolvaardigheden) en vrije tijd (uitoefenen van hobby’s, het onderhouden van sociale contacten, tuinieren, lezen, spelen, puzzelen). Op het gebied van mobiliteit geeft Ergotherapie Midden-Limburg speciale trainingen bijvoorbeeld het leren omgaan met een rollator, elektrische rolstoel, scootmobiel of aangepaste fiets.

Ook kinderen die om verschillende redenen thuis of op school niet goed meekunnen, kunnen baat hebben bij ergotherapie. Kinderergotherapie helpt die kinderen bij de vaardigheden die ze dagelijks nodig hebben. Bijvoorbeeld door het geven van schrijftraining, fijne motoriektraining en zintuiglijke prikkelverwerkingstherapie (Sensorische Integratie).

Behandeling in de praktijk en aan huis

Ergotherapie Midden-Limburg beschikt over een moderne ingerichte praktijk voor het behandelen van volwassenen en kinderen. Voor de kinderen is er op de eerste verdieping een speciale ruimte ingericht waarbij er gewerkt kan worden aan de zintuiglijke prikkelverwerking en motoriek. Aangezien de dagelijkse problemen vaak in de thuis- of werksituatie plaatsvinden, zal in veel gevallen een behandeling aan huis noodzakelijk zijn.

Lees meer over ons Ga naar de website van Ergotherapie Midden-Limburg

Bereken uw route naar Ergotherapie Midden-Limburg Maasbracht

sluit Vul in onderstaand veld uw vertrekadres of -postcode in en klik op de button om de route naar uw zorgspecialist te berekenen.

Alle vestigingen van Ergotherapie Midden-Limburg

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie