Eyecentre

Eyecentre

Al 40 jaar de beste opticien van Midden-Limburg

Draagt u een bril of contactlenzen, of overweegt u deze te gaan dragen? Laat u zich dan goed informeren over de mogelijkheden en ben niet snel tevreden. Eyecentre Maasbracht staat voor kwaliteit. Ook eenvoudige kijkoplossingen meten wij nauwkeurig aan. Dat geldt voor bril en contactlenzen (met of zonder leesdeel) en nachtlenzen ('s nachts lenzen in en overdag goed zicht zonder bril of lenzen). Wij controleren de gezondheid van uw ogen en de prestatie van uw visuele systeem.

Overweegt u een laserbehandeling, implantlenzen of staaroperatie? In dat geval verzorgen wij alle vooronderzoeken en nacontroles. Wij werken samen met de beste oogklinieken van Nederland. Zo krijgt u een uitgebreide uitleg over alle behandelingsmogelijkheden.

Speciale visuele onderzoeken bij kinderen met lees- en/of leermoeilijkheden of volwassenen met klachten als hoofdpijn, (visuele) vermoeidheid, computer vision syndroom, branderige/rode of waterige ogen. Maak gerust een afspraak voor een deskundig advies of een vrijblijvende second opinion.

Graag tot ziens bij Eyecentre Maasbracht.

Lees meer over ons Ga naar de website van Eyecentre

Bereken uw route naar Eyecentre Maasbracht

sluit Vul in onderstaand veld uw vertrekadres of -postcode in en klik op de button om de route naar uw zorgspecialist te berekenen.

Alle vestigingen van Eyecentre

Vragen?

Vul het contactformulier in
en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie